Vi introducerer digitale teknologier til leadskabelse for små og store virksomheder.

Ukompliceret og prisvenligt.

Fordi vi er i en tid med overskud af informationer og konkurrenter og med underskud af kunder, er det vigtigere end nogensinde, at salgsfunktionen arbejder med “varme” leads. Vi åbner dine digitale leadkanaler og målretter din bannerannoncering til medarbejdere i navngivne virksomheder. Vi overfører virksomhedsnavne og -profiler til salgsfunktionen.

Digitalt og genialt.

Valoris samarbejder med Leadenhancer, Sverige, som udvikler og vedligeholder vore hovedprodukter. Desuden samarbejder Valoris med Siteshop ApS, der har udviklet integrationen mellem Leadenhancer og SuperOffice CRM.

Vores åbne API muliggør tilpasning til mange andre systemer, inkl. CRM systemerne.

Valoris er en lille virksomhed, som opererer overalt i Danmark.

Det vi gør og det vi er

Vi fortæller og præsenterer, vi lægger – eller hjælper med at lægge – Leadenhancer scriptet på dit website. Vi viser og fortæller, hvordan rapporterne ser ud og hvordan du kan tilrette rapporterne til dit behov. Og vi viser og taler med dine sælgere om, hvordan de kan bruge oplysningerne i deres salgsarbejde.

Vi kan hjælpe dig med at analysere besøgene og dine forskellige websiders “evne” til at tiltrække netop de virksomhedsprofiler, som du forventer.

Og når det drejer sig om IP-targeting, så hjælper vi dig med at segmentere dine målgrupper. Du udvikler bannerannoncen, og derfra ordner vi placeringerne i medierne indenfor dit budget – og vi planlægger rapporteringen til dig.

Søren Rylov har en bachelor i samfundsvidenskab og mange års erfaring om salg, marketing og ledelse.

Anders Peter Andersen er kontoruddannet indenfor salg og marketing og har flere års erfaring med salgsledelse.

Finn Rylov er civiløkonom HD, har ledelseserfaring og underviser på SmartLearning (Copenhagen Business Academy) i kommunikation og digital markedsføring.

Hvad kan vi hjælpe med