Koordineret salgsindsats og bannerannoncering med IP-baseret ABM

Digitalt og genialt

IP Tracking fra Leadenhancer bruger IP-adressen fra virksomheder, der besøger dit website, til at vise dig virksomhedens profil og produkter og ydelser, som virksomheden ser på. Udnyt timingen. Kommunikér med dine kunder om produkter og ydelser, som de viser interesse for.

IP Targeting skaber målrettet bannerannoncering. Du bygger din målgruppe i Leadenhancer ud fra virksomhedsnavn, CVR-nr, branche eller . . . Resultatet er, at dine bannere vises i annoncebærende medier for medarbejderne i dine valgte virksomheder.

Adaptive Content tilpasser dit websites indhold til den besøgende virksomheds profil. Du vælger målgruppe ud fra f.eks. navn, CVR-nr, branche, størrelse eller . . . Resultatet er, at dit website kan respondere med indhold, som er interessant for den besøgende virksomhed i målgruppen.

Leadgenerering fra websitet

Gartner Group har undersøgt, at kun ca. 5% af de virksomheder, der besøger et website tager kontakt. Leadenhancer giver dig navne og meget mere om de øvrige virksomheder, således at dit website bliver en aktiv og automatisk leadkanal.

IP-baseret bannerannoncering

Bannerannoncering via IP Targeting eksponerer medarbejderne i netop de virksomheder, som du har udvalgt, for dine bannere. Leadenhancer rapporterer hvilke virksomheder, der har klikket på dine bannere. Derfor er opfølgning mulig og et salg mere sandsynligt.

SuperOffice CRM og Leadenhancer

Leadenhancer for SuperOffice app’en sikrer en automatisk overførsel af Leadenhancer besøgsdata fra dit website til SuperOffice. Fra SuperOffice får Du direkte adgang til de virksomheder, der har udvist den højeste interesse, og som har det største potentiale.

Bestil Leadenhancer for SuperOffice app’en, eller læs mere om hvad App´en gør for SuperOffice brugere.

Leadenhancer, Sverige

  • Lead generation
  • Target advertisements
  • IP-targeting
  • Lead tracking
  • Account IP-targeting

Marketing, leadgenerering og salg

I en tid med hurtigere beslutningsprocesser og stigende salgsomkostninger, er det mere afgørende end nogensinde, at marketing kan levere kvalificerede leads til salgsfunktionen. Med Leadenhancer åbner I en leadkanal, som kobler marketingsindsatsen til målrettet salgsarbejde.

Køber 2.0 overtager købsprocessen

Måske har din virksomhed deltaget i en udvælgelsesproces, men du ved det ikke. Måske er jeres kunder interesseret i andre produkter end tidligere købt, men du ved det ikke. Leadenhancer giver dig navne på virksomheder og deres besøgsadfærd, og så ved du dét.

Timing er altafgørende

Eksisterende kunder kan være på vej væk, eller de kan have interesse for andre af dine produkter. Leadenhancer tracker og rapporterer deres besøgsadfærd på dit website, og din salgsfunktion kan gennemføre mersalg og opsalg. Fordi du ved, hvad dine kunder vil – lige netop nu.

Præcis bannerannoncering

Definer en målgruppe med 10, 20, 100 eller . . virksomheder. Medarbejderne i de virksomheder – og kun dem – vil se dine bannerannoncer i annoncebærende medier, som de besøger. Gå udenom mediebureauer og lav selv IP-baseret bannerannoncering. Vi viser hvor let det er.

Kold kanvas er dyrt

Kold kanvas er ineffektiv og demotiverende. Brug i stedet tiden på leads og kunder, der har vist interesse for jer. Hver dag eller hver uge vil Leadenhancer levere prioriteret viden til din salgsfunktion om hvilke virksomheder, der er i markedet for hvilke produkter. En god start på en salgsdag eller –uge

Integration med CRM

Leadenhancer kan uden videre integreres med jeres CRM system via et åbent og dokumenteret API.

Attraktionsværdi

Forskellige dele af dit website skal tiltrække forskellige segmenter, men ved du om det fungerer? Med Leadenhancer kan du – helt præcist – se om segmenterne besøger de sider, som du ønsker at de skal besøge. Og hvor længe de er på siderne.

Det handler om leadgenerering

Om at vide hvad kunderne er interesseret i og om hvornår de er det. Således at timingen er rigtig og salgsfunktionen kan arbejde med leads, der har vist interesse