Brug din salgstid på rigtige leads

Læs mereKontakt

Hvad er Leadenhancer?

Masser af virksomheder besøger dit website hver dag. Det viser din statistik. Men du ved ikke, hvem virksomhederne er. Det ved værktøjet Leadenhancer til gengæld alt om. Leadenhancer leverer kvalificerede leads.

Leadenhancer opfanger de virksomheder, der besøger dit website, og du får at vide, hvilke sider og dermed produkter eller ydelser, som den navngivne virksomhed er interesseret i. Og det gør, at dine sælgere er interessante samtalepartnere for kunden med det samme. Du kan tage kontakt til varme leads, inden de når til en beslutningsfase.

”At ringe til 100 kunder, og måske ikke få noget ud af det, er demotiverende, og kold kanvas er ineffektivt”

Torben Morsing
TEAMWORKS

Det er så let at få varme leads.

Du kan nemlig prøve Leadenhancer i en periode, så du kan se de handlinger på dit website, som viser, at der et “varmt lead” i markedet for dine produkter og ydelser.

For at komme et skridt nærmere de varme leads skal vi holde et uforpligtende afklaringsmøde, og du skal lægge et script på dit website. Efter nogle uger mødes vi og gennemgår resultaterne af Leadenhancers arbejde på dit website.

Ring til 6171 8855 eller skriv til info@valoris.dk. Så holder vi et møde eller et webmøde, og de første skridt er taget.

IP Lead Tracking er målrettet og effektivt, og det er økonomisk fornuftigt.

Tag et skridt i den rigtige retning

Få uforpligtende information om IP Lead tracking.

Bliv ringet op eller få det tilsendt på mail