IP Tracking

På dit website

Med IP Tracking har du mulighed for at se, hvilke konkrete virksomheder som besøger din hjemmeside, hvilke sider de kigger på og hvor længe. Dit website bliver besøgt af mange virksomheder. Du har ”call to action” på de fleste sider. Du har gjort hvad du kunne for at være interessant og relevant for dine nuværende og kommende kunder, men der er for få virksomheder, som tager kontakt til dig. Ifølge det anerkendte analyse- og rådgivningsfirma, Gartner, er det maksimalt 5% af alle virksomheder, som giver sig til kende efter de har besøgt en hjemmeside og dermed er der også en risiko for, at du går glip af reelle salgsmuligheder. IP Tracking på hjemmesiden løser denne udfordring. Med IP Tracking modtager du automatisk detaljerede rapporter, som indeholder virksomhedsnavne og tilhørende virksomhedsdata på de virksomheder, som lige nu er interesseret i dine produkter og ydelser. Med kvalificerede og aktuelle data i hånden, får du dermed mulighed for at målrette salgsstyrkens indsats mod varme leads, med det helt rigtige budskab, på det helt rigtige tidspunkt.

FAQ om IP Tracking

Hvordan fungerer det? Er det lovligt? Hvordan får jeg adgang til informationerne? Hvor mange kan få rapporterne? Hvordan ved jeg, om IP Tracking fungerer på min hjemmeside? Hvordan kommer jeg i gang? Hvilke begrænsninger er det? Har alle firmaer en IP-adresse? Hvad skal jeg egentlig bruge informationerne til? Jeg ved jo ikke, hvem jeg skal ringe til. Fungerer det kun for Danmark og danske virksomheder? Kan vores søsterselskab i udlandet også bruge det her?

Prøv IP Tracking i 14 dage

At bruge IP Tracking fra Leadenhancer er ganske enkelt, også i prøveperioden. Du får et script, som du lægger på dit website. Vi holder et møde med dig af ca. 1 – 2 timers varighed, hvor du bliver sat ind i rapporterne og deres anvendelse. Efter de 14 dage mødes vi igen og drøfter resultaterne og mulighederne. Og så er det op til dig at vurdere om Leadenhancer er en god investering.

Det er meget enkelt – og vi hjælper hele vejen.

14 dages fri prøveperiode