IP Targeting bannerannoncering viser dine annoncer til dine B2B målgrupper – og kun til dem

IP Targeting bannerannoncering viser dine annoncer til de personer, der arbejder i virksomhederne i dine B2B målgrupper. Og kun til dem.

IP Targeting påvirker både beslutningstagerne, brugerne, influenterne og andre med annonceindhold, der er målrettet den eller de B2B virksomheder, som er i salgspipelinen.

Brug IP Targeting bannerannoncering til at skabe viden og interesse om dit brand hos dine målgrupper – samtidig med dine sælgere arbejder med  de samme virksomheder i B2B målgrupperne – fordi annoncerernes indhold er udviklet præcist til virksomhederne i dine udvalgte B2B målgrupper.

IP Targeting bannerannoncering – når du selv vil styre og målrette.

FAQ om IP Targeting bannerannoncering

Hvordan fungerer det? Er det lovligt? Kan jeg se, hvem der klikker på annoncerne? Hvad kan jeg forvente af en kampagne? Hvad betyder ABM? Hvilke bannerformater er de bedste, og hvor mange skal jeg lave til en kampagne? Kan jeg bruge animerede bannere til kampagnen? Hvilke websites har jeg adgang til? Kan jeg fravælge websites, hvor jeg ikke vil have, at vores annoncer vises?

Sådan skaber IP Targeting fordele

Støt salgsprocessen
Dine sælgere har f.eks. 30 gode leads/emner. Støt salgsprocessen ved at placere dine bannere- eller displayannoncer for medarbejderne i netop de B2B virksomheder, som er i dine sælgeres pipeline. Brug mulighederne for at påvirke medarbejderne i hele salgsforløbet. Du kan sikre, at dine annoncer vises f.eks. 100.000 gange for medarbejderne i de udvalgte virksomheder.

Find ud af hvad der virker – og hvad der ikke virker
Design din annonce med attraktive budskaber, der kan gøre en forskel for din B2B målgruppe. Check om dine annoncer har en målbar effekt ved at spore besøgene på dit website med IP-tracking. Juster dine annoncer med et indhold der virker og fungerer, og som skaber værdi for dit salgsarbejde.

 

Du styrer selv din annoncering og dine kampagner - uden fordyrende mellemled.

  1. Definer og vælg de B2B målgrupper og/eller virksomheder som du ønsker, der skal se dine budskaber?
  2. Vælg den periode du ønsker din annoncering  skal gennemføres i?
  3. Lav dit banner eller displayannonce.
  4. Sæt igang.

Støt salgsarbejdet - målret din B2B bannerannoncering

Valoris

Valoris provides solutions that the customer handles and manages themselves and of course also offers help on how best to apply the solutions.

The solutions enable the marketing function to provide concrete digital advertising support for the sales work.

Address

Valoris Aps

Mosekaeret 4

3660 Stenloese

Info

Phone: 6171 8855

E-mail: e-mail: info@valoris.dk

CVR: 39773759

Bank: Handelsbanken

Bankaccount: 6495 2017610

Swift:/BIC: HANDDKKK

IBAN: DK9364950002017610