Effektiv B2B Bannerannoncering til den omkostningsbevidste!

Til dig som ønsker at målrette dit budskab til en særlig udvalgt målgruppe af virksomheder

Hvorfor Bannerannoncering?

Bannerannoncering handler om branding. Om at skabe opmærksomhed om din virksomhed og de produkter eller ydelser du tilbyder og i sidste ende at få afsat de varer, du har på hylden – så enkelt er det!

Hvad der ikke er så enkelt, er at få præsenteret sig overfor lige præcis den målgruppe, der er relevant for lige netop dine budskaber.

Din udfordring i dag

Ved traditionel B2B bannerannoncering er den målgruppe du køber dig til i dag, skabt ved at identificere forskellige puljer af cookies, som er opbygget af adfærdsprofiler. Men du ved faktisk ikke, hvem der er i målgruppen. Du har blot statistiske sandsynligheder, men ingen konkrete virksomhedsnavne eller organisationsnavne.
Chancen for at dine budskaber bliver vist for de rigtige er meget lille. Det er også derfor, du typisk investerer i en meget stor pulje af visninger, blot for at have bare en lille chance for, at din målgruppe ser dine budskaber.

Hvordan sikrer vi dig størst mulig succes med din Bannerannoncering?

Hos Valoris tilbyder vi dig målrettet bannerannoncering til lige præcis den målgruppe af virksomheder, du ønsker at eksponer dine budskaber overfor. Du rammer dermed kun de medarbejdere i de pågældende firmaer og organisationer – Account Based Marketing. Dermed undgår du overflødige omkostninger i form af visninger til uinteressante modtagere, og samtidig øger du sandsynligheden for, at de,  som reelt har behovet for lige netop dine produkter og ydelser, bliver præsenteret for dit budskab.

Hvordan ved jeg at mine budskaber bliver præsenteret de rigtige steder?

Hos Valoris har vi en aftale med alle annoncebærende medier i Danmark. Du skal ikke tænke på hvor og hvilke annoncebærende medier, der skal benyttes. Det hele sker automatisk! Hver gang en medarbejder fra en af de virksomheder Du har valgt, går på nettet, vil denne person potentielt blive mødt af din bannerannonce og dit budskab.

Så nemt kommer du i gang!

  • Fortæl os hvilke virksomheder og organisationer du ønsker der skal se dine budskaber
  • Fortæl os i hvilken periode du ønsker din kampagne skal foregå
  • Fortæl os i hvor lang tid du ønsker kampagnen skal løbe

Så fortæller vi dig hvilket budget du skal kalkulere med for hele din bannerannonceringskampagne

 

Pris?

Du bestemmer prisen for målrettet bannerannoncering sammen med Valoris.

Alt efter dine ambitioner og forventninger til din kampagne fastlægger vi sammen, hvilket budget der er det rigtige for lige netop dig.

Mængden af virksomheder og organisationer i din målgruppe samt længden af kampagnen afgør, hvilket budget vi anbefaler.

Eksempler

Vind tabte kunder tilbage

Du er en kursusvirksomhed, der ønsker at få tidligere kunder tilbage igen. Design din annonce med attraktive budskaber, der kan gøre en forskel for din målgruppe, som du og dine sælgere nøje har udvalgt. Budskabet kan være restpladser, ”godbidder” af jeres kursusmateriale, invitation til seminarer osv. Måske en sidegevisnt endda er flere email-permissions til jeres distributionsdatabase.

Navngivne virksomheder

Din virksomhed leverer IT-løsninger til brancherne ”Forsikring”, ”Finansiering” og ”Bank”. Vi har segmentet med virksomheder indenfor de brancher, så du målrettet kan designe kampagne-budskab med dine brancheløsninger.

Støt salgsprocessen

Dine sælgere har 30 gode pipelinesager/opportunities. Du kan støtte salgsprocessen for en forholdsvis lille investering og sikre at din annonce om jeres virksomhed præsenteres fx 100.000 gange for netop de virksomheder, dine sælgere ønsker påvirket.

Dine opgaver - er uhyre enkle

Din opgave er design af bannere og evt. landingpage samt udvælge målgruppen.
Vi eksekverer kampagnen fra Leadenhancer, smart og enkelt, da du i forvejen udvælger din målgruppe i Leadenhancer. (ikke alle virksomheder har egne IP-adresser)
Hvis I allerede i dag laver annoncering på nettet via Adform, leveres data om din målgruppe til Adform fra Leadenhancer, hvorefter du ”gør som du plejer”.

Besæt en stilling - med den du ønsker

I ønsker en vigtig stilling besat, og I vil gerne rekruttere en kollega hos jeres konkurrenter. Du vælger Target-virksomhederne og jeres stillingsopslag præsenteres herefter, når medarbejderen fra dine Target-virksomheder er på nettet.

Micro targeting - for nichevirksomheder

I er en mindre virksomhed med en niche-kompetence, der er særlig attraktiv virksomheder i entreprenørmateriel-udlejningsbranchen. Men entreprenørmateriel-udlejningsbranchen kender jer for jeres primære kompetence. Lav både en annonce/banner samt en landingpage, der ”fanger” entreprenørmateriel-udlejningsbranchen´s opmærksomhed, og udnyt din marketing-udgift yderst effektivt og målrettet.

“60-70% af topledere mener, at deres virksomheder er dygtige til kundeservice. Men kun 7% af forbrugerne mener, at virksomhederne er kundeserviceorienterede”

Tal med os om en målrettet kampagne, der øger dit salg